svebico.se-logga

Bingoliga misstänks för omfattande fusk

I en anmälan till Lotteriinspektionen beskrivs ett utbrett fusk inom bingokretsar i Umeå.
Det ska vara på olika återkommande bingoarrangemang, organiserade av föreningslivet i Umeå, som fusket ska förekomma.
I anmälan beskrivs en sluten krets om 7-8 personer som alltid sitter vid samma bord och att de kammar hem onormalt mycket vinster. Av rädsla för reprimander från ledaren av den så kallade bingoligan har anmälan lämnats in anonymt i ett annat län.
Anmälarna beskriver att en förhållandevis ung man leder kretsen av fuskare och att när det misstänkta fusket anmälts tidigare så avtog vinsterna under en kort period, men nu ska högvinsterna vara tillbaka i hög grad hos bingoligan.
Anmälarna menar att ledaren för den fuskande bingoligan på något sätt lyckats manipulera slumptalsgeneratorn eller på annat sätt lyckats påverka utfallet.
”Det behövs inga omfattande kunskaper i sannolikhetslära för att inse att saker och ting inte står rätt till”, skriver de till Lotteriinspektionen och kräver de att de snarast gör tillsyn vid olika bingoarrangemang runt om i Umeå.

Etiketter: umeå bingoliga

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter