svebico.se-logga

Ny kommunikationschef på Lotteriinspektionen

Erik Kristow, 46, börjar 1 september som kommunikationschef på Lotteriinspektionen. Den förestående omregleringen av spelmarknaden gör att myndigheten står inför betydande kommunikativa utmaningar i kontakterna gentemot en mängd intressenter, såsom inhemska och internationella spelbolag, medborgarna, samhällsfunktioner och media. Erik Kristow är med sin breda erfarenhet från näringsliv, media och politik en rekrytering som har de rätta förutsättningar att möta dessa utmaningar, säger generaldirektör Håkan Hallstedt.
Erik kommer närmast från PR- och Public Affairs-byrån Deliberately Communications och har tidigare arbetat på bland annat Danske Bank, Kulturdepartementet, Eniro, SVT, ABB och Nya Wermlands-Tidningen.

Etiketter: lotteriinspektionen

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter